Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев награди Ванина Стойчева, отличена с Национална диплома от Министерството на образованието и науката

13 август 2021 12:02, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 515
Nagrada

Кметът Стефан Радев днес се срещна с Ванина Стойчева, завършила с пълен отличен успех средното си образование. Възпитаничката на ППМГ „Добри Чинтулов“ е сред 29-те зрелостници от цялата страна, отличени с Национална диплома за отличен успех от Министерството на образованието и науката. Днес дипломата й връчи началникът на Регионалното управление на образованието Милена Чолакова. Кметът подари на Ванина „Енциклопедия България“, издание на Българската академия на науките, цветен албум на Сливен и сувенир от родния град.

„Завършването с пълно отличие е огромно постижение и е плод на много труд, усилия и дисциплина. Убеден съм, че това е само малка част от големите успехи, които те очакват. С тази добра основа и отличните резултати досега, съм сигурен, че ще продължиш да вървиш напред със същите енергия и любопитство по пътя на знанието. Похвална е и ангажираността ти с каузи от различни сфери, които дават добри резултати и за всички, и за теб самата. Поздравления и на добър час!“, заяви кметът Стефан Радев. Ванина завършва гимназиален етап на обучение с пълен отличен по всички предмети, вписани в дипломата за средно образование. През учебната 2018/2019 г. представя гимназията и страната в Европейския парламент, след спечелено състезание „Евроскола“.

„Всеки, който работи в сферата на образованието, знае колко е голямо постижението на Ванина. Гордея се, че си наша ученичка и ти пожелавам успешна реализация“, каза Милена Чолакова.

„Приемам тази награда с уважение и признание към всички, които ме подкрепяха по пътя ми до тук“, заяви отличничката по време на награждаването. Тя благодари на своите родители и учители от началния и гимназиалния етап на обучението й за професионализма и всеотдайността от тяхна страна.

„Приемам тази награда и от името на всички ученици от област Сливен, които се представиха отлично. Поздравявам ги за труда им и им пожелавам успехи“, каза още Ванина. Своя път на развитие тя продължава в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, където ще изучава психология, като амбицията й е да специализира клинична психология.

 

Снимки

NagradaNagradaNagradaNagradaNagradaNagradaNagradaNagrada