Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ризи – с какво и как да носите този основен елемент от дамския гардероб

23 август 2021 12:22, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 2 години, брой четения: 631
Ризи – с какво и как да носите този основен елемент от дамския гардероб

Красивата дамска риза е един от основните елементи в гардероба на дамите. Подобно на много други части на облеклото, които са мигрирали при женските от категорията на мъжките тоалети, тя носи отпечатъка на двойствеността - от една страна, изглежда мъжествено строго и лаконичено, а от друга страна, създава впечатление за простота и женственост. Знаейки как да носите риза правилно, е лесно да се постигне голямо разнообразие от външни видове, както в бизнес стил, така и при облекла за събития с неформален статус.

Има много разновидности и стилове при тези дамски дрехи, което позволява на стилистите в модата да създават оригинални визия, в зависимост от повода и

обстоятелства, в съответствие с вида на вашата фигура, цветовия тип външен вид, който желаете, както и стиловата ориентация на избрания комплект. Важно е да вземете предвид съветите на модните експерти при избора на риза- което ще ви позволи, като включите определен тип дамска риза във вашия тоалет, тя да изглежда стилно при всеки повод.

Компонентите на модерните дрехи от този тип са яки, ръкави, маншети, ластици и гръб. Стандартът за дължина на подгъва при ризите е малко под средата на бедрото.

Формата й, както и разновидностите на всеки отделен модел и тяхната структура и дизайн, служат като основни разлики. Въз основа на тези характеристики се различават различни видове ризи. Дизайнерите са създали много стилове ризи, подходящи за всички поводи.

Как да изберем ризи?

Ако ще допълвате гардероба си със стилен тоалет, трябва внимателно да обмислите многото параметри. Това ще помогне да направите покупката успешна, а тоалетната - обичан и гъвкав. В арсенала на модата може да има не един, а няколко продукта от този тип.

Това ще помогне при избора на риза, в която жената ще изглежда най-добре и която най-добре се вписва в създадения образ. За да направите това, на първо място, струва си да определите правилно нейния размер. Само в този случай тоалетът ще изглежда стилен и актуален винаги.

 

Източник: https://stylezone.bg/