Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Модни съвети за ниски жени

24 август 2021 13:34, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 2 години, брой четения: 541
Модни съвети за ниски жени

Няма значение дали сте висока или може би ниска, всички ние трябва винаги да носим най-новите модни тенденции. Разбира се, в тези случаи винаги е по-добре да избираме дрехи, които ни подхождат най-добре. Първото нещо, което със сигурност знаете, но си струва да си припомните е, че трябва да се обличаме по такъв начин, че да спечелим повече сантиметри височина. Съчетавайки правилните цветове или избирайки правилната кройка вие можете да създадете илюзията за невероятно дълги крака, дори и това да не е съвсем така. Как може да се случи това ще разберете с помощта на следващите няколко съвета.

 

Монохромни визии

Без съмнение, монохромните цветове са идеални за ниски жени. Това е един от най - добрите начини да извлечем максимума от себе си. Имаме предвид, че можете да носите един и същи цвят както за горната част на визията, така и за долната част. По този начин това, което ще постигнем, е удължаването на силуета. На всичкото отгоре монохромните визии могат да са изкключително елегантни и могат да ви придадат чувство за лукснозност и изисканост. Един страхотен бял панталон с бяла тениска или риза са перфектанта комбинация през лятото, която със сигурност ще ви издължи. Тъй като границата между панталона и тениската се елиминира, визуално кракът изглежда по-дълъг. Това важи и за всички други цветове, които притежавате в гардероба си.

 

Дълги рокли

Дългите рокли могат да бъдат един от най-лошите врагове за ниските жени, но не бива да е така. Можете да изберете прави и дълги ежедневни рокли, които да подхождат на фигурата ви всъщност да ви издължават. В зависимост от кройката, плата, цвета, вие можете да създавате различни илюзии, включително за по-издължена и вталена фиргура. Тук също важи правилото за монохромните визии, тъй като съществуват рокли с различни цветове в горната и долната си част, които биха могли да създадат обратния ефект. Избирайте рокли с един цвят и в двете части, за да може да се скрие границата между тях.

 

Панталони с висока талия

Без съмнение панталоните, които трябва да носите, трябва да са с висока талия. Особено що се отнася до шорти, защото краката ще изглеждат много по-дълги, когато изместите талията си с няколко сантиметра нагоре. Ниската талия почти никога не стои добре, освен ако не сте вече с изключително дълги и слаби крака, така че най-добре заложете на висока талия, която едновременн издължава и скрива коремчето. Високата талия също е доста по-удобна за носене всеки ден.

 

Колани

Тук не говорим за онези кожени колани, които слагате на дънките си, за да не ви падат. Коланите могат да са във всякакви цветове, материи, форми и размери и могат да се носят както на панталони и дънки, така и на рокли, палта и якета. Най-добрият начин да създадете издължен силует с тях е когато носите по-широки дрехи. С помощта на колан може да създадете висока талия и да подчертаете извивките си, като съшевременно да създадете илюзия за по-дълъг крак. Те са страхотни тъй като съществува огромно разноообразие и всеки ден може да избирате различен колант, с който да освежите визията си.

 

Обувки на токчета

Разбира се, токчетата са най-добрият съюзник на жените. Въпреки че не можем всички да ги носим толкова, колкото бихме искали. Тънките токчета изискват известна доза издържливост и постоянство, но в крайна сметка резултатът е страхотен. Все пак по този начин може да добавите до 15 см към височината си в рамките на секунди. Това си е чиста магия. Но не забравяйте да оформяте добре ноктите си, тъй като може да е доста болезнено, ако сте цял ден на токчета. Най-ефективния метод за оформяне на маникюр и педикюр винаги ще бъде електрическата пила, която за секунди решава проблема, без посещение при маникюрист.