Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 01.06.2020 г.

08 септември 2021 10:08, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 седмици, брой четения: 158
ОДМВР-Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 07.09.2021 г. до 06,00 часа на 08.09.2021 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта. Установено e 1 нарушениe от служители на РУ-Твърдица.

Засилва се контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие са извършени 57 проверки на обекти и лица – съставени са 23 акта в търговски и други обекти с обществено ползване.

 

Сливен: Притежание на наркотици са установили полицейски служители при патрулна дейност в град Сливен. На 8 септември, в 03,20 часа, на бул.“Ст.Стамболов“, е извършена проверка на 38-годишен мъж от град Сливен. В него е намерено и иззето пакетче, съдържащо кристалообразно вещество, което при полевия тест е реагирало на метамфетамин. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на сектор „Криминална полиция“ към РУ-Сливен и отдел „Разследване“.

 

Полицейски патрулни екипи са установили управление на нерегистрирани превозни средства. На 7 септември на булевардите „Г.С.Раковски“ и „П.Хитов“ са спрени за проверка мотопеди електрически мотопеди марка „Харли Биг“, които не са регистрирани по надлежния ред. По случаите в РУ-Сливен са започнати бързи производства.

 

Полицейски служители работя по инцидент с дете в сливенския квартал „Надежда“.

На 7 септември 10-годишно момче е пострадало от токов удар. По време на игра детето се е качило на електрически стълб, намиращ се в района между квартал „Надежда“ и ЖП гара –Сливен. 10-годишното момче е пострадало при игра с ел.съоръжение, монтирано върху стълба. Незабавно е откарано в болнично заведение в град Сливен и настанено за лечение, без опасност за живота.