Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Поздравление на кмета на община Сливен Стефан Радев по случай първия учебен ден

15 септември 2021 08:20, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 480
15 septemvry

Уважаеми учители,

Скъпи ученици и първокласници,

Ето, че отново сме на прага на нова учебна година. За някои от вас училищният звънец ще прозвучи за първи път и e разбираемо вълнението ви в този ден. Прекрачвайки прага на класната стая, започва нов етап от живота ви, който ще ви разкрие света на познанието и ще ви представи безкрайните възможности, които стоят пред вас. Бъдете смели, дерзайте и не се страхувайте да задавате въпроси. Вярвайте на своите учители, бъдете смели и те ще ви водят по пътя на знанието и науката.

На по-големите ученици пожелавам да надграждат всичко научено досега, смело да мечтаят и винаги устремено да гледат към най-високите върхове. Пътят до висините е труден, но всяка крачка и усилие си заслужават. Вие сте хората на новото време и вярвам, че ще продължите да движите света към по-добро.

Уважаеми учители, благодарим ви за всичко, което правите за своите ученици. Да бъдеш учител е не просто професия, а призвание. Във време, изпълнено с предизвикателства и динамика, вие показахте изключителна отговорност и професионализъм.

На всички пожелавам здраве, по-лека учебна година и повече присъствени часове! Спорна и успешна да е!

На добър час!