Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ Сливен откри предизборната си шатра

25 октомври 2021 15:11, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 2 години, брой четения: 708
-------

Гражданите на Сливен могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която имат възможност да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 32 в бюлетината. Жителите на Сливен и региона ще могат да разберат какви са националните приоритети на партията, както и да се запознаят с акценти и визии от регионалната програма.

„Заради епидемиологичната обстановка се налага да се срещаме с хората по друг начин. За нас личните контакти с хората са изключително важни, защото само така можем да чуем тяхното мнение и да представим „очи в очи“ идеите си за бъдещето развитие на страната и региона. Затова очакваме нашите съграждани на шатрата, за да поговорим. Искрено се надявам, не като водач на листа и представител на политическа партия, а като обикновен български гражданин, че в Народното събрание, което ще се конституира след изборите на 14 ноември, всички лични реваншистки битки ще останат на заден план, а най–важна ще бъде битката за по-добър живот на хората в България“, каза водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС Десислава Танева.

При хубаво време, шатрата е отворена в рамките на работното време, всеки ден, на ул. “Цар Освободител” 17, в близост до бившето кино „Българка“. Предвижда се тя да посети и големите квартали на Сливен. При лошо време - срещи с кандидати ще се случват в офиса на партията.

Кандидатите за народни представители ще информират своевременно чрез профилите си в социалните мрежи за дните и часовете, в които ще организират срещи с граждани на шатрата.

Снимки

---------------------