Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

На Димитровден, Сливен чества своя празник

26 октомври 2021 12:50, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 2 години, брой четения: 739
-------

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС и общински съветници, положиха цветя пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци по повод празника на Сливен – Димитровден.

Цветя пред паметника на централния градски площад бяха поднесени и от името на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

Кандидатите от силната листа с номер 32 отправиха поздрав към всички сливналии – тук и по целия свят, по случай празника на града и призоваха да пазим вярата в утрешния ден, защото успехът и бъдещето на Сливен зависят от съвместните усилия на всички ни. Те са уверени, че щом работим честно и всеотдайно, ще успеем. „С общи усилия можем да постигнем още по-добри резултати. Нека винаги в сърцето си носим града, в който сме направили първите си стъпки. Нека заедно поддържаме престижа и авторитета на града. Честит празник!“, заявиха кандидатите за народни представители.

Заради ограничителните мерки и усложнената епидемиологична обстановка, тази година в Сливен бяха отменени всички масови мероприятия за празника на града.

Празничният за Сливен ден започна със Света литургия в Катедрален храм „Свети Димитър". Тази вечер, точно в 20 ч., небето над Хамам баир ще бъде озарено от многоцветни илюминации.

Снимки

-------------------------------------