Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Афузов изказа благодарност на гл.инспектори Георгиев и Алексиев от РДПБЗН

29 октомври 2021 15:37,
Излъчване: Област Сливен преди 2 години, брой четения: 447

Областният управител Минчо Афузов изказа специални благодарности на главните инспектори Иван Георгиев и Андрей Алексиев за дългогодишната им работа в РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Сливен. Двамата професионалисти се разделиха с МВР поради навършване на определената възраст за пенсиониране.

 

В благодарствени адреси до тях Афузов подчертава, че областната администрация винаги е разчитала на компетентната им преценка и съдействие за опазване живота, здравето и имуществото на хората в създали се трудни ситуации, бедствия и аварии. Областният управител изрази увереност, че тяхното професионално присъствие в дирекцията остава, тъй като са обучили и са предали опита си на по-младите колеги. С честната си служба вие сте гордост за нас, за Вашите семейства и близки, заяви още Афузов и отправи пожелания за крепко здраве и благополучие.

 

Гл. инспектор Андрей Алексиев бе началник на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“, а гл. инспектор Иван Георгиев – началник на сектор „Превенция и контролна дейност“. Целият им трудов стаж е преминал в РД ПБЗН – Сливен.

 

Благодарствените адреси от името на областния управител бяха прочетени пред състава на РД ПБЗН и бяха връчени от директора комисар Владимир Демирев.