Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Посещение на огнеборците в детската градина

09 ноември 2021 15:40, Ирена Митева (Детска градина "Детски рай")
Излъчване: ДГ "Детски рай" преди 2 години, брой четения: 955
Посещение на огнеборците на гр.Сливен

Огнеборци от „Пожарна безопасност и защита на населението” гр.Сливен гостуваха на децата от ДГ "Детски рай"-2. Благодарение за инициативата на учителите Антония Ралчева и Вероника Балабанова от четвърта възрастова група "Бонбони".

Бурни емоции предизвика у децата появата на пожарната кола, която спря в двора на детската градина с включени сирени и светлини. Те получиха изключително ценни съвети от огнеборците, като най-важният беше в случай на пожар да сигнализират по най-бързия начин на възрастните и да напуснат сградата. Имаха възможност да разгледат униформите и каските, вътрешността на противопожарния автомобил. Особено впечатлени бяха от височината на водната струя при демонстрациите.

За всички беше много интересно и вълнуващо преживяване.

Снимки

Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен Посещение на огнеборците на гр.Сливен