Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ГЕРБ Сливен закрива кампанията си със специално видео

11 ноември 2021 14:10, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 2 години, брой четения: 869
-------

Със специално, емоционално видео, разкриващо стъпките в кампанията на силните кандидати под номер 32 в листата, ГЕРБ Сливен закрива официалната част на кампанията си.

Клипът включва кадри от обиколки на кандидатите за народни представители из града, както и в селата в областта. Видеото включва и инициативата на МГЕРБ за облагородяване на един от маршрутите до Халката, както и кадри от традиционната предизборна шатра на партията.

“Финалното видео е логичен завършек на кампанията и за мен бе удоволствие да разкажа какво се случи в последния месец”, заявява кандидатът за народен представител Велмира Вълева, чийто глас озвучава видеото.

И през тази кампания, съобразявайки се с противоепидемичната ситуация, ГЕРБ и СДС в Сливен проведоха най-грамотната дигитална кампания в страната.

Над 40 видеоматериала разкриват основните приоритети в управленската програма на ГЕРБ и СДС, запознават сливналии с кандидатите в 21 МИР и разясняват процеса на машинно гласуване.

От видеоматериалите можем да разберем, че кандидатите под номер 32 в бюлетината ще се борят за социална поносимост на електроенергията; минимална работна заплата от 1 000 лв и средна заплата от 2 000 лв; ежегодно индексиране на пенсиите и санирането на домовете на 120 000 семейства.

Финалното видео на ГЕРБ и СДС за тази кампания можете да видите тук - https://youtu.be/cqxcMUWdhpA

Както и на страницата на ГЕРБ – Сливен във фейсбуук: https://www.facebook.com/gerb.sliven

Всички видеоматериали с приоритетите в кампанията на коалицията под номер 32, както и разясняване на процеса за гласуване с машини можете да откриете в официалния YouTube канал на ГЕРБ Сливен - https://www.youtube.com/channel/UCOdk6GSW2O2gyfpRfS9HQrg/featured