» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Вицепремиерът и министър на финансите г-н Симеон Дянков посети областна администрация Сливен

28 January 2011 12:00,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1117
снимка

На 28.01.2011 г. /петък/ на работно посещение в Сливен беше вицепремиерът и министър на финансите г-н Симеон Дянков. Инициативата за това посещение е на народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ г-жа Десислава Танева.

На работната среща в областна администрация присъства народният представител от ПП ГЕРБ г-н Деян Червенкондев, ръководството на областта и най – авторитетните представители на бизнеса от област Сливен.

Г-н Дянков представи усилията на правителството за постигане на добра финансова стабилност като гаранция за благоприятни условия за активизиране на местният индустриален и финансов капитал, и външните инвеститори.

Той разви идеята си за фискален пакт, който да бъде приет от народното събрание и заложен в Конституцията на Република България.

На срещата беше дадена възможност на представителите на местния бизнес да изразят мнението си по мерките на правителството за стабилност на икономиката и строга финансова дисциплина.

Бяха изказани редица позитивни мнения и конкретни предложения за по – ефективно действие на държавните органи върху контрола на митническите стоки.

След срещата с местния бизнес министър Дянков даде подробна пресконференция пред националните и местни медии, които вероятно ще я отразят.

В програмата за посещения в Сливен на вицепремиера и министър на финансите г- Симеон Дянков бяха включени Регионалния исторически музей Сливен и „БИОФАРМ – ИНЖЕНЕРИНГ” АД.

По-късно следобед г-н Дянков посети с. Жеравна и Пантеона на Г. С. Раковски в гр. Котел.

Photos

снимкаснимкаснимкаснимка