Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Институции представят добри практики в област Сливен за учене през целия живот

17 ноември 2021 13:47,
Излъчване: Област Сливен преди 2 години, брой четения: 395
лого

Министерството на образованието и областната администрация в Сливен организират семинар за представяне на добрите практики в Сливенска област, свързани с образованието и обучението на лица, навършили 16-годишна възраст.

 

Семинарът ще се проведе онлайн от 11 часа на 18 ноември в платформата ZOOM. Презентациите ще открият националният координатор и ръководител на проекта за учене през целия живот Валентина Дейкова от МОН и от зам.областния управител и областен координатор Димитринка Петкова.

 

Своя опит за обучение на лица над 16-годишна възраст ще споделят СУ „Аргира Жечкова“ към женския затвор, Областният информационен център, Регионалният център за икономическо развитие, Професионалната гимназия по механотехника, читалище „Зора“, Професионалната гимназия по селско стопанство – Нова Загора, Професионалната гимназия по текстил и облекло „Добри Желязков“, Социалната услуга, управлявана от Камелия Грозева.

 

Семинарът е отворен. Всеки, който проявява интерес, може да наблюдава презентациите и да участва в дискусията с участниците чрез следния линк:

 

https://us06web.zoom.us/j/86731723586?pwd=Ym5LbW80bDlsbFJ3OHdSZkFUU1Jxdz09