Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 28.11.2021 г., неделя

28 ноември 2021 16:00, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 307
Сливен

Продължава монтирането на коледната украса в град Сливен – днес отново поетапно се затваря кръстовището на бул. „Георги Данчев“ и бул. „Стефан Стамболов“.

Годишната общинска план-програма по безопасност на движение по пътищата разгледа и прие на свое заседание Общинската комисия по безопасност на движение по пътищата – тя предвижда рехабилитация и основен ремонт на общински пътища, изграждане на две кръгови кръстовища – на бул. „П. Хитов“ с бул. „Ст. Стамболов“ и на кръстовището на „Самуиловско шосе“ с бул. „Банско шосе“.

Лидерът на БСП в Сливенска област Асен Гагаузов участва в преговорите за създаване на коалиционно правителство под егидата на Продължаваме промяната.

Бившият сливенски депутат Деян Дечев, който в момента е зам.-председател на общинския съвет, участва в преговорите за ново правителство – той бе част от екипа на БСП по тема „Спорт“.

Временна организация на движението заради извършване на строително монтажни работи в кв. „Речица“ за периода 29.11.2021 г. - 13.12.2021 г. обяви ВиК Сливен.

Магазин от веригата „КIК” отвори врати в Сливен – той се намира в непосредствена близост до автогарата и в него могат да бъдат открити много голям брой асортименти на достъпни цени.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани девет заразени с коронавирусна инфекция.