Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Дъщерята на Боян Петров се включи в дискусия за "Отново съм тук"

23 декември 2021 09:49, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 седмици, брой четения: 161
Дъщерята на Боян Петров се включи в дискусия за

Продължават специалните прожекции на филма за Боян Петров, след тях екипът се среща с учениците

 

Специалните прожекции на филма “Отново съм тук” (Here I am, Again), продължават в цялата страна. След тях има възможност учениците да се срещнат с екипа създал лентата и да зададат своите въпроси. На такава дискусия вчера в 119-о училище, по Skype, от Швейцария се включи и Тея Петрова, дъщерята на Боян Петров, която е почти връстница на учениците от 11 клас. „Щастлива съм, че все повече млади хора се докосват до баща ми и че той продължава да вдъхновява. Сигурна съм, че именно така той би искал да се продължи делото му“, сподели Тея.

 

Много от учениците за първи път чуват и виждат Боян Петров, но дори от екрана той успява да накара младите хора да се замислят. „Филмът ни припомни колко преходно и временно е всичко“; „Кара ни да се фокусираме върху важните неща в живота“; „Боян вдъхновява младите хора да преоткрият връзката с природата, която днес сякаш сме загубили“; „Филмът ни показва, че въпреки трудностите, ние трябва да постигаме целите си и да надграждаме себе си като личности, също така трябва да се гордеем, че сме българи“, коментираха най-активните ученици от 11 клас – Калина и Николай.

 

И през януари месец, всеки клас или училище от цялата страна може да се включи в кампанията и да гледа филма. За целта трябва да се свърже с екипа на 0886937783 или ня radi@8pm.bg, да каже ден и час, в който учениците могат да гледат и екипът ще организира прожекцията.

 

 

“Отново съм тук” (Here I am, Again) проследява опита на Боян Петров да изкачи Шиша Пангма, който се оказва и последният връх в кариерата на алпиниста. Филмът е в кината в цялата страна!

 

 

Екип:

Режисьор – Поли Генчева;

Продуцент – Поли Генчева/ ТАРА ТРИЙ ПИКЧЪРС;

Продуцент – Мартичка Божилова/ АГИТПРОП;

Продуцент - Емил Спахийски;

Оператор – Красимир Андонов;

Сценарий – Поли Генчева /Нина Алтъпармакова;

Монтаж – Нина Алтъпармакова / Михаил Дервенски

Музика – Георги Стрезов;

Звук и Аудио микс – Валерия Крачунова / Иван Андреев;

Постпродукция, Цветни корекции & Супервайзър – Тодор Г. Тодоров