Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Задава се "Като две капки вода 10". Кой влиза в шоуто?

27 декември 2021 19:45, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 4 месеца, брой четения: 348
Като две капки вода - снимка архив

Хилда Казасян започна да подгрява аудиторията за предстоящия сезон на шоуто „Като две капки вода” по Нова тв.

Певицата вече пуска в социалните мрежи снимки с останалите членове на журито във формата – Юлиан Вергов и Димитър Ковачев-Фънки. Според слуховете, тримата вече са дали съгласие за поредно участие в предаването, а продуцентът Маги Халваджиян е изготвил списък със звезди, които ще излязат на сцената в предстоящия сезон.

След като през пролетта Маги Халваджиян направи сезон със звезди от предишните издания на „Капките”, в телевизионните среди се заговори, че това може да е краят на шоуто в родния ефир. Високите рейтинги обаче логично водят до още издания, а както изглежда, журито за предстоящия сезон 10 вече е уговорено. То ще бъде в състава си от предишния сезон – Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Фънки. За последния това ще бъде осма поредна пролет във формата. Той е пропуснал единствено първите две издания – през 2013-а и 2014 г. Хилда има още по-дълъг стаж. Тя ще се разпише за девети път в предстоящия десети сезон. Пропуснала е единствено петото издание на „Капките” през 2017 г., когато в журито на нейно място влиза Йорданка Христова. На този фон Вергов е новобранец. Десетият сезон за него ще бъде втори в качеството му на журиращ.

Кой обаче ще излезе на сцената на шоуто догодина? Съдейки по стила на Маги Халваджиян, новите имитатори най-вероятно ще са хора, с които той вече е работил в други свои предавания. Продуцентът обича да върти на екран едни и същи звезди, като сменя единствено техните роли. Едва когато се изявят навсякъде, където е възможно, той започва да се оглежда за нови лица. Рафи Бохосян, Мария Игнатова, Ненчо Илчев, Софи Маринова, Михаела Маринова и Къци Вапцаров са малка част от хората, които той вкарва във всички свои предавания. Ето защо се очаква догодина в „Капките” да покани хора, които още не са били там, но пък вече са се изявили в другото му предаване – „Маскираният певец”.

Един от тях е „лошият брат” от сериала на Нова тв „Братя” – Владимир Михайлов. Той влезе в „Маскираният певец” 3 като Самурая. Актьорът, който е и певец, така добре успя да се прикрие, че никой не го разпознае до момента, в който свали маската си. Отзивите за участието му бяха толкова позитични, че най-вероятно ще получи покана и за „Капките”.

В новия сезон на шоуто може да видим и Госпожицата от „Маскираният певец” – Виктория Георгиева, която стана победител във формата. Тя е любимка на Маги Халваджиян още от 2015 г., когато изгря за първи път в шоуто му „Х Фактор”. В „Капките” обаче все още не се е изявявала. Същото се отнася и за тийнейджърката Крисия, която получи много похвали за актьорските си заложби, криейки се в костюма на „Гъбарко” в „Маскираният певец” тази есен Сред звездите в „Капките” 10 със сигурност ще има и поне един представител на поп-фолка. Нищо чудно това да е Илиян Тупалката. Той е артистичен, талантлив, наскоро представи нова песен и му трябва платформа, чрез която да повиши популярността си. В условията на криза той едва ли ще иска кой знае какъв хонорар от продуцента, но има качествата да повтори успеха на Фики, който спечели сезон 8 и финишира втори в сезон 9, пише hotarena.bg.