Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Бургас избира най-красивата омъжена жена в навечерието на Благовещение

11 януари 2022 10:34, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 246
Бургас избира най-красивата омъжена жена в навечерието на Благовещение

Конкурсът Мисис Бургас 2022 г ще се проведе на 24- ти март, в навечерието на най- женския християнски празник- Благовещение. Организаторите на конкурса отново ще предложат на жители и гости на морския град едно невероятно изживяване, едно истинско емоционално, красиво и пищно тържество на женската красота. Всички участнички, дръзнали да се впуснат в надпреварата за титлата Мисис Бургас 2022 г ще изпитат неповторими емоции и ще станат част от едно невероятно изживяване, казват организаторите на конкурса .

„Смятаме, че след близо три години тежки епидемиологични ристрикции, заради Ковид, хората заслужават да си отпуснат душите и да станат част от тази красива модна еуфория. Наясно сме, че и в момента ситуацията заради пандемията е тежка за всички ни, но живота е по- силен от всички пандемии, които са преминали и са познати на човечеството. Именно пораади тази причина, държим конкурсът Мисис Бургас 2022 г да се проведе в навечерието на Благовещение, християнския празник, който отбелязва зараждането на живота. Такава беше наложената преди години традиция. Ние не твърдим, непременно, че красотата ще спаси света, но твърдо вярваме, че в такива особени времена хората имат нужда от повече красота, от повече сплотеност, от много вяра, и от повече специални моменти.“- категорични са организаторите на конкурса.

Десетки кандидатки, до този момент, са заявили желание чрез страницата на Мисис Бургас, да се впуснат в надпреварата за короната. От днес стартира и официалния кастинг. Всички омъжени дами, желаещи да участват в надпревара за титлата все още могат да го направят, като се запишат за участие. Кандидатките могат да изпращат кратка информация за себе си, снимки- в цял ръст и в близък план, както и контакт за обратна връзка на страницата на конкурса във Фейсбук или на e-mail: mrsburgas@gmail.com.

Снимки

Бургас избира най-красивата омъжена жена в навечерието на БлаговещениеБургас избира най-красивата омъжена жена в навечерието на БлаговещениеБургас избира най-красивата омъжена жена в навечерието на Благовещение