Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Ямбол - 13.01.2022 г.

13 януари 2022 11:02, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 5 дни, брой четения: 90
Полиция Ямбол

Информационен бюлетин 13.01.2022 г.

 

Служители от РУ-Ямбол разследват кражба от лек автомобил. Вчера в полицията постъпил сигнал, че през изминалата нощ от автомобил са отнети чанта за лаптоп и волан за селскостопански машини. На местопроизшествието е извършен оглед. Работата по случая продължава.

 

Пътнотранспортни произшествия:

На 12 януари около 18:25 часа, на тел.112, е получен сигнал за настъпило тежко пътнотранспортно произшествие на участък от пътя Ямбол - село Калчево /след кръстовището с Път I-7/. На място е установено, че лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от 26-годишен мъж, движещ се в посока кръстовището с Път I-7 се е ударил челно с лек автомобил „Греит Уолл“, управляван от 53-годишен мъж, движещ се в посока село Калчево. Вследствие на произшествието са пострадали водачите и на двата автомобила. 53-годишният мъж настанен в МБАЛ – Ямбол, с множество фрактури и контузия на далак, с опасност за живота. Другият водач е с фрактура на глезен, без опасност за живота. При тестването на 26-годишвия мъж за употреба на алкохол, техническото средство е отчело стойност над 1,2 промила. Мъжът е отказал да даде кръвна проба за изследване. И по двата автомобила са нанесени значителни материални щети. На местопроизшествието е извършен оглед от оперативна дежурна група. Образувано досъдебно производство в РУ-Тунджа.

На 12 януари към 22:20 часа в РУ-Елхово е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие с материални щети на Път I-7, в близост до село Бояново. Установено е, че вследствие на спукване на предна лява гума товарен автомобил „ИВЕКО“, управляван от 55-годишен мъж е преминал през лявото плътно и е пропаднал в отводнителната канавка. Няма пострадали хора. Нанесени са материални щети само по автомобила. Взето отношение по административен ред.

 

По линия „Пожарна безопасност и защита на населението:

Вчера към 17:05 часа служители на РСПБЗН – Ямбол са се отзовали на сигнал за възникнал пожар в къща в село Скалица. Огънят е загасен от един екип огнеборци. Няма пострадали хора. Нанесени щети по имущество и покрива на къщата. Причина за възникване на пожара е възпламеняване на коминното тяло.

ОД-МВР-Ямбол
Снимка: Интернет