Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Граждани потърсиха съдействие по различни въпроси в приемния ден на кмета Стефан Радев и неговите заместници

14 януари 2022 09:58, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 413
Priemen den

Сред поставените въпроси от жители на Сливен в първия за тази година приемен ден на кмета Стефан Радев беше възникнал спор от системно нарушаване на обществения ред от една от страните в конфликта. Друг казус беше свързан с необходимостта според граждани от улично осветление в район на града. По един от сигналите кметът се ангажира с проверка, която да установи изложените факти и ако е налице нарушение, Общината ще предприеме действия, съгласно своите правомощия.

В рамките на приемния ден граждани се срещнаха и с част от заместниците на кмета Радев. Към тях те поставяха основно въпроси за осигуряване на трудова заетост, социални и лични казуси, въпроси, касаещи инфраструктурата и благоустрояването. Бе потърсен и съвет за конкретна ситуация.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.