Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Имате нужда от касов апарат и професионална консултация? ИЗОТСЕРВИЗ® е вашето решение!

02 февруари 2022 09:26, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 931
ИЗОТСЕРВИЗ

ИЗОТСЕРВИЗ е първият в града сервиз за техническа поддръжка и продажба на касови апарати и касово оборудване. Търговската марка е регистрирана в Патентното Ведомство на Република България.

Опитът натрупан в професионален план ни дава възможност да предложим на нашите клиенти качествено извършена работа, съчетана с бързо и коректно обслужване.

След констатиране на проблема на вашето електронно устройство, нашето мото е да ви предложим качествен ремонт на разумна цена.

Възникналите неизправности отстраняваме бързо и корекнто благодарение на професионализма и богатият ни опит, както и на перфектното ни взаимодействие с нашите партньори.

Ако вашият касов апарат не работи или не работи добре (има необходимост от ремонт) потърсете ни един път и ние сме сигурни, че ще станем вашият доверен сервиз.

Специалистите ще ви помогнат с безплатни консултации по всички въпроси за избора, работата и поддръжката на фискалните касови системи. Можем да ви предложим най-изгодните решения, съобразени с обема и спецификата на вашият бизнес.

 

Търсете ни само на посочения адрес!

Ние сме вашият дългогодишен коректен партньор!

 

ИЗОТСЕРВИЗ

Сливен, ул. “Щросмайер” 27

тел.: 044 / 667 224

email: izot@mail.bg