Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

SuperHosting.bg Ревю

05 май 2022 10:49, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди около 1 година, брой четения: 614
SuperHosting.bg

SuperHosting.BG е една от най-старите и авторитетни хостинг компании в България. Ние ще я разгледаме, за да видим какво прави тази хостинг компания толкова популярна не само в България, но и на целия Балкански полуостров.

Кратък преглед на SuperHosting.BG

„СуперХостинг.БГ“ ООД е основана през 2005 г. и е базирана в България. Тя е една от най-бързо развиващите се хостинг компании в България. Тя предлага различни хостинг решения като част от своите услуги.

Регистрацията на домейни, онлайн SaaS платформи и други инструменти, които подпомагат дългосрочното развитие на онлайн бизнеса, са примери за хостинг решения.

Специализирани са в осигуряването на сигурна уеб хостинг инфраструктура, както и на денонощна техническа поддръжка за над 200 000 уебсайта.

Нека се запознаем по-подробно с този доставчик на хостинг услуги и да видим как можем да Ви помогнем в намирането на подходяща хостинг услуга и промо код супер хостинг за вашето онлайн присъствие.

Планове от SuperHosting.BG

SuperHosting е хостинг компания, която предлага разнообразни услуги, за да отговори на нуждите на различни видове онлайн бизнес. Те имат планове за споделен, управляван, специализиран, VPS, реселърски и WordPress хостинг, наред с други неща.

Техните SSD хостинг планове, които включват неограничена честотна лента и цялостна сигурност, са най-популярните от предложенията им. По-нататък ще разгледаме някои от специфичните характеристики на тези планове на SuperHosting.

Техният план SuperStart, който включва 15 GB дисково пространство, близо 12 000 месечни посещения и неограничена честотна лента, е идеален за личен уебсайт или блог. Цената на този план в момента започва от 4,75 EUR на месец.

Планът SuperStart от SuperHosting.BG

Той има следните характеристики:

- 1 GB оперативна памет - 1 седмично архивиране на отдалечен сървър - Пълна сигурност - Лек WordPress мениджър

Планът SuperPro

Струва 6,75 € на месец, е идеален за бизнес уебсайт. Основните характеристики на този план са 50 GB дисково пространство, близо 36 000 месечни посещения, неограничена честотна лента и три седмични резервни копия.

Планът SuperPro включва също:

- 1 GB оперативна памет

- Пълна поддръжка за управление на WordPress

- Неограничени поддомейни

- Неограничен SSL сертификат (при поискване)

Планът СуперХостинг

Идеален е за тези, които искат да стартират онлайн магазин. Той струва 12,75 EUR на месец и включва 150 GB дисково пространство, близо 100 000 посещения месечно, неограничена честотна лента и пет седмични архива.

- В плана SuperHosting са включени и безплатните RapidSSL и SuperChache за високоскоростни сайтове.

- Неограничен брой поддомейни

- 270 000 директории

- 2 GB RAM (INODES)

Един от техните хостинг планове за WordPress се предлага на малко по-висока цена. Те имат същите имена като плановете SSD и почти същите функции.

Характеристики на SuperHosting.BG

SuperHosting.BG гарантира 99,9% време за работа на сървъра като начин да гарантира, че Вашият уебсайт е винаги достъпен.

Редовното създаване на резервни копия гарантира, че данните Ви са защитени и че можете да ги възстановите при необходимост.

SuperHosting.BG също така е разработил удобен за потребителя cPanel, за да направи процеса на управление възможно най-прост.

Като клиент на SuperHosting.BG можете да очаквате да получите най-добрата стойност за парите си с функции като: - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата техническа поддръжка - Изключително обслужване на клиенти - Сигурност и надеждност на уебсайта - Защита от DDoS - Съотношение между цена и качество - 30-дневна гаранция за връщане на парите

Техните сървъри се намират в специализирания център за данни на Equinix. През август 2020 г. Equinix, доставчик на услуги за колокация и взаимно свързване на центрове за данни, беше обявен за Google Cloud Premier Partner.

Със своите 205 центъра за данни в 25 държави на пет континента, компанията е лидер в глобалния пазарен дял на центровете за колокация на данни.

За SuperHosting може да се каже, че осигурява надеждна техническа поддръжка. Телефон, електронна поща, система за издаване на билети и чат на живо са всички възможности за връзка с техническите им специалисти.

Всички опции са достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Освен това тяхната база знания с възможност за търсене, съдържа множество полезни отговори на често задавани въпроси.

В базата с познания за поддръжката има теми, които отговарят на въпроси за повечето технически трудности, с които може да се сблъскате, и обхващат всички продукти на компанията.

Заключение

SuperHosting.BG е една от най-старите и известни хостинг компании в България. Заслужава да се отбележи, че SuperHosting.BG има разумни цени и предлага поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.