Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен ще продължи да поддържа и да инвестира в пенсионерските клубове, заяви кметът Стефан Радев

10 май 2022 16:16, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 422
Стефан Радев - пенсионерски клубове

Община Сливен ще продължи да инвестира в пенсионерските клубове, да ги поддържа и развива. Това заяви кметът Стефан Радев пред пенсионери от Сливен и региона, които присъстваха на организирано от клубовете събитие на Хамам баир. Той подчерта, че се предприемат положителни промени в организацията на пенсионерските клубове.

„Досега пенсионерските клубове бяха предоставяне на различни сдружения на национално ниво, а в същото време Община Сливен поемаше тяхната издръжка. Решихме, че Общината сама трябва да ги управлява и те да се посещават от всички пенсионери, независимо в кое сдружение членуват“, каза кметът. Той пожела сливенските пенсионери да бъдат все така организирани за различни дейности и да се изявяват на подобни събития.

 

https://fb.watch/cW7RtAAr5l/

В края на миналата година по предложение на кмета беше прието изменение и допълнение на част от текстовете на Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинското имущество, свързани с регламентиране на реда и начина на ползване на кварталните клубове. Целта е те да разширят обхвата си на дейност и обектите да се ползват от повече хора. Поддръжката и осигуряването на консумативи за помещенията, както и досега, се поема от Община Сливен.

10.05.22 г.

Снимки

Хамам баир пенсионерски клубове Стефан Радев Стефан Радев Стефан Радев Хамам баир пенсионерски клубове Стефан Радев Стефан Радев Стефан Радев