Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 13.05.2022 г., петък

13 май 2022 15:55, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 3 дни, брой четения: 140
Сливен

Приемът на учениците в I клас започва в края на месец май – със заповед на кмета на община Сливен Стефан Радев, е утвърден графикът на дейностите по приема.

24-то издание на Националния фестивал на детската книга бе закрито днес с концерт.

В Регионална библиотека „Сава Доброплодни“ Сливен днес се състоя пресконференция с носителите на Националната награда „Константин Константинов” – за принос в детското книгоиздаване за 2022

Първокласниците от ОУ „Димитър Петров“ участваха в карнавалното шествие по случай XXIV Национален фестивал на детската книга – всички деца бяха облечени в цветни костюми на свои любими приказни герои.

Балетният спектакъл „Палци по ноти“ с участието на Балетна школа „Па де Кре“ – Стара Загора и Балетна школа „Адажио“ при Народно читалище „Зора – 1860“ – Сливен, включен в програмата на Майски дни на културата „Сливенски огньове“, на 13 май 2022 г. няма да се състои – причината е заболяване на изпълнител.

От офиса на НАП в Сливен проверяват 44 фирми от региона заради нелогично високи стойности на материалните запаси, посочени в балансите им за 2020 г.

По предварителни данни на Националния статистически институт броят на въведените в експлоатация новопостроени жилищни сгради в област Сливен през първото тримесечие на 2022 г. е 31 и спрямо съответното тримесечие на 2021 г. се увеличава с 82.4%.