Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 15.05.2022 г., неделя

15 май 2022 15:56, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 190
Сливен

Четири сливенски деца от квартал „Надежда“ взеха участие в един грандиозен класически концерт, организиран по случай Деня на Европа в най-голямата зала на Страсбург – „Палас дьо Музик“.

ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ отбеляза в петък 50-годишен юбилей с празничен концерт – сред гостите беше кметът Стефан Радев, който поздрави всички в салона на театъра.

Часове по горска педагогика проведоха експерти от Изпълнителната агенция по горите и “Югоизточно държавно предприятие” ДП – гр. Сливен с ученици от сливенски училища.

Нивото на язовир „Асеновец“, който е основният източник на питейна вода за Сливен, е 23 млн. куб. м при капацитет 28 млн. куб. м

Превантивно-информационен център-Сливен организира и провежда информационно-дискусионни срещи и обучения с цел разширяване и популяризиране превантивната дейност срещу употребата на наркотични вещества и към насочване на ученици и младежи към здравословен начин на живот.

Клубове за исторически възстановки, реконструктори и занаятчии от цялата страна, си дадоха среща този уикенд в VI Средновековен събор „Помни славата“ в Сливен.

В понеделник кв. "Ново село" ще е без вода до 17:00 часа поради извършване на строително-монтажни дейности по воден цикъл.