Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен посреща Михаил Билалов и неговите изключително добри партньори

16 май 2022 16:39, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 203
Сливен посреща Михаил Билалов и неговите изключително добри партньори

На 07.06. от 19ч. зала Сливен ще посрещне Михаил Билалов в една романтичната комедия „ Разделям двойки по домовете”. В нея участват още талантливите актьори Искра Донова (Гаел) и Николай Луканов (Иполит). Триото завладява публиката където и да се появи! За пореден път ще успее да завладее и вашите сърца. Ще се смеете от сърце и ще се забавлявате истински!

Тази комедия е различна, поднесена по изключително интелигентен начин, заплетена история, която ще ви изхвърли, там някъде в случващото се, че чак ще забравите на театър ли сте или сте в „театъра”!

Още с появяването си Михаил Билалов ви вплита в една интересна професия „Разделяне на двойки по домовете”. Какво по- прекрасно от това, ако искаш да се разделиш с половинката си, но не можеш да го кажеш и някой друг успява да го направи вместо вас!?.... Обаче……….. ако нещо се обърка и попаднеш на познати!!!?….Смях,смях, смях…… Края може да се окаже фатален!

Сюжетът “Освобождавам едни хора от други” - така героят описва своята сфера на дейност. Ерик е професионалист в разделите на двойки и по-точно - той е човекът, който съобщава новината на “освободения”. Опитният агент по разделите има различни репертоари в зависимост от предпочитанията на “поръчителя”. Така обаче, една вечер героят попада на бившата си приятелка Гаел, с която са разделени от 7 години. Мисията му е да й съобщи неприятната вест, но сега вече всичко е по-различно. Ситуацията става още по-объркана и усложнена, когато в дома на дамата пристига и партньорът й Иполит…. Развръската е разбиваща…ще ви връхлети изненадващо!

Събирането на едно място на тримата герои и тримата уникални артисти води до много обрати и неочакван развой на събитията.

Това е може би наи - интересната и елегантна комедия, която поднесена с изключителната игра на актьорите ще стане вашия фаворит на комедиите!

Билети на касата на зала „Сливен” с работно време от 10 до 13ч. и от 15 до 17 ч.

Тел.: за резервации и информация: 0895 300 370