Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Валя Радева бе преизбрана за председател на Управителния съвет на асоциацията на секретарите на общини в България

16 май 2022 21:33, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 месец, брой четения: 141
...............................................

Секретарят на община Сливен Валя Радева беше избрана повторно и единодушно за председател на Управителния съвет на Националната асоциация на секретарите на общини в Република България за мандат 2022-2026 г. Тя беше единствената издигната кандидатура за председател по време на 31-то Общо събрание на асоциацията, което се проведе в Стара Загора.

„Благодаря на колегите за гласуваното доверие, което ме кара да подходя с още по-голяма отговорност към дейността си в асоциацията. Благодаря на всички за техния професионализъм и отговорното им отношение. Убедена съм, че ще продължим отличното взаимодействие и през следващия мандат, за да постигаме добри резултати в интерес на общините, които представляваме“, каза Валя Радева.

По време на събранието бяха приети нови членове на организацията, доклад за дейността й през 2021 година и др. Бяха обсъдени и предстоящите дейности на асоциацията през 2022 г.

Снимки

............................................................................................................................................................................................