Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Веселин Вълчев пожела успех на възпитаниците на СУ „Д. Рохов”

24 май 2022 16:57, Мирена Стоянова (Спортно у-ще )
Излъчване: Спортно у-ще "Д. Рохов" преди 2 години, брой четения: 489
111

На непринудена среща на пл. „Хаджи Димитър” в Сливен народният представител Татяна Султанова и ученици от Спортно училище „Димитър Рохов” се поздравиха за светлия празник 24-ти май. Тя пожела на младите спортисти здраве и успехи в учението и спорта. Младите надежди на сливенския футбол, десетокласниците от СУ „Д. Рохов” Йордан Йорданов и Мартин Стоянов, с треньор Александър Балездров, разказаха за ФК „Сливен” - отборът, в който правят първите си стъпки към професионалния спорт.

 

Към разговора с интерес се присъедини и областнят управител Веселин Вълчев, който показа завидни познания за футбола и се заинтересува за класирането на отбора на Данчо и Мартин, както и за предстоящите им срещи на терена. „Помнете, че талантът е 10 процента от успеха. Останалото е труд, постоянство в тренировките и игра със сърце и разум”, сподели личните си виждания за играта с топка Веселин Вълчев.

 

Срещата на площада стана поредно доказателство, че Цар Футбол обединява млади и възрастни, начинаещи и запознати с тайната на тази игра, зрители и играчи. Веселин Вълчев получи покана да наблюдава среща на младите сливенски футболисти, които обещаха още много победи на своите нови почитатели.

Източник: Радио Сливен Нет

Снимки

222