Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Разказваме за класиката 20 Super Hot

01 юни 2022 09:32, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 2 години, брой четения: 815
Разказваме за класиката 20 Super Hot

Плодовите слотове са може би най-популярните, но и най-обичаните онлайн слот игри, които ви печелят със своята простота и атрактивни печалби. Безплатният онлайн слот 20 Super Hot е класически слот с добре познати символи и е една от слот игрите, които се превърнаха в хит онлайн, благодарение на своя разработчик, известния производител на игри EGT.

 

20 Super Hots онлайн безплатно има 5 барабана и 20 печеливши линии, откъдето идва и името на играта, а популярността и специалните функции я правят наистина гореща и вълнуваща за игра. Играйте 20 super hot слот онлайн ще разберете, защо е един от най-популярните слотове на онлайн пазара.

 

Графики, дизайн и фонов звук

20 Super Hot е слот, чиито графики са много цветни, а темата естествено включва плодови символи. Атмосферата на играта е създадена по такъв начин, че наподобява тази на истинските казина, а звуковият фон е перфектен, за да се почувствате така, сякаш играете на истински слотове, а не от екрана. 20 Super слот разполага и с WILD символ, представен от числото седем (оцветено в яркочервено), който може да замени всички символи с изключение на Scatter символа - щастливата звезда.

 

Безплатни 20 символа от играта Super Hot

Сред символите, които ще откриете в Super Hot 20, са различни плодове (сливи, пъпеши, череши, лимони и др.). Ето какви са изплащанията:

 

Лимоните, портокалите и черешите носят печалби от 200x до 2000x от залога ви.

Сливите и парчетата пъпеш ви носят печалба от 400x до 4000x от залога ви.

Гроздето ви носи коефициенти от 400x до 8000x от залога ви.

Осем от 20-те безплатни символа Super Hot, представени от плод, Scatter и WILD, се появяват на петте барабана. За да спечелите, трябва да се появят поне три еднакви символа в една линия.

 

Специални характеристики на 20 Super Slot безплатно

В 20 Super Hot числото седем е WILD символ. Късметлийската седморка може да се появи на барабаните и да ви помогне да получите най-големите печалби, тя има функцията да замества всеки символ, но също така може да свързва 2 или повече идентични елемента, за да образува печеливши комбинации. Скатерът тук е златна звезда, която носи късмет.

 

Функцията Gamble в безплатната игра 20 Super Hots онлайн може да се появи, мигайки над сумата, която печелите в даден рунд. Това е допълнителна функция, която ви позволява да увеличите печалбите си. Играта е много проста, просто трябва да изберете правилния цвят на картата за игра - червен или черен. Ако познаете цвета, кредитите ви ще се удвоят. Най-атрактивното нещо в тази функция Super Hot 20 е, че можете да използвате Gamble многократно в един игрален рунд.

 

Джакпот картите (Bonus Special) се появяват на барабаните като отделно съобщение в безплатната игра Super Hot 20. Това означава, че току-що сте активирали мистериозния бонус и трябва само да спечелите. В нея можете да спечелите 4 награди, една от които е гарантирана. Всичко, което трябва да направите, за да я получите, е да разкриете 3 от 12-те еднакви карти, обърнати с лицето надолу. Мистериозният джакпот на четири нива е големият джакпот. Тази мистериозна бонусна функция е уникална характеристика на игрите на EGT, като слотът 20 Super не прави изключение.

 

Заключения

Безплатният онлайн слот 20 Super Hots е идеален избор за играчите, които обичат класическите слот игри с плодове и седморки. Тази онлайн слот игра е приятна за игра и много напомня за времето, когато игрите с плодове бяха удобни само в казината, а не онлайн. Сега можете да се насладите на големи печалби и специални бонуси в любимата си игра с плодове, която има коефициент на възвръщаемост на играча (RTP) от 95,79%. Забавлявайте се и залагайте отговорно.