Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Езиковата гимназия в Сливен на 50 години! Резултати от първата дарителска кампания.

01 юни 2022 19:05, Камен Едрев (Сливен НЕТ)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 2220
Езиковата гимназия Сливен на 50! Билборд 01

На 50 сега, за 50 напред! Резултати от първата дарителска кампания на бившите възпитаници, родители и учители, посветена на 50-годишния юбилей на Езиковата Сливен!

 

Любимата Гимназия на почти 5000 възпитаника от 47 випуска, преминали от 1976 до 2022, вдъхнови алумни ентусиасти да обявят първата организирана дарителска алумни кампания На 50 сега, за 50 + напред, която завърши на 31 май 2022 г.!

 

Вдъхновени, развълнувани и обединени, в полза на новосъздадената Фондация Езиковата Сливен, www.ezikovatasliven.org, събрахме 7010 лв от 38 бивши възпитаници, родители и 19 учители пенсионери, направихме 3500 лв алумни разплащания на ръка и осигурихме алумни спонсорства в натура от Шато Ботево, фабрика за безалкохолни НЕСИ, Винарна Афузов, Радио 1, Сънпаур България, Тера Миролио Фамили Естейт. Дареното, споделеното и довереното направи възможно да се случат:

 

- Юбилейният концерт! 13 май 2022! Вижте ни, запомнете ни, разкажете за нас! Отбелязахме първите 50, но празнувахме началото на следващите 50!

https://u.pcloud.link/publink/show?code=kZ1f2HVZdieUk83F4q8a8j3E0qFgf0x990Pk;

- Юбилейният ученически конкурс “Моята Гимназия на 50, а сега накъде!”, осигурил 6 парични награди и 26 почетни значки на Езиковата за всичките 26 участника! Победителят ни каза “Ще търся щастието в другите, за да го намеря и в себе си”, а пълният текст на творбата й, както и тези на всички останали участници, ще ни зарадват скоро на www.ezikovatasliven.org!

- Юбилейният билборд Едно Решение, Хиляди успехи! Целият град говори за нас!

 

- Юбилеен ремонт на фасадно пъзел лого в сградата на Езиковата, вдъхновило логото на фондация Езиковата Сливен и почетната значка на Езиковата! Трескаво се работи, очаквайте снимки!

- Юбилейна представителна месингова табела с логото на Фондация Езиковата Сливен за монтиране в сградата на Езиковата! Да напомня за бившите, да вдъхновява настоящите! Очаквайте снимки!

- Юбилеен тираж на първата почетна значка Езиковата Сливен в партньорство с Монетен двор АД към БНБ. Първият тираж е вече изчерпан за участвалите алумни дарители и спонсори в юбилейните чествания! Участвайте в следващия и поръчайте своята почетна значка, ето тук: https://platformata.bg/bg/kauzi/1641:e/details/campaign.html!

 

Следете за нашите нови кампании и инициативи на www.facebook.com/ezikovataslivenfoundation и се регистрирайте за актуални новини на www.ezikovatasliven.org.

 

Фондация Езиковата Сливен

Снимки

Езиковата гимназия Сливен на 50! Билборд 02Езиковата гимназия Сливен на 50! Почетна значка 03Езиковата гимназия Сливен на 50! Почетна значка 04