Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Концерт на Орлин Горанов и Аделина Кънева в „ПРИКАЗКА ЗА ДВАМА“ В Сливен на 13 юни!

10 юни 2022 16:35, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 седмици, брой четения: 149
ПРИКАЗКА ЗА ДВАМА

Публиката ще съпреживее щастливи мигове на досег с изкуство от висока проба с концертния спектакъл „Приказка за двама“, който представя един от най‐обичаните български певци – Орлин Горанов, във вълнуващ дует с великолепното сопрано Еделина Кънева.

Концертният проект с една от най-романтичните музикални програми звучи под оркестровия съпровод на музикантите от Бургаската опера, под диригентската палка на маестро Деян Павлов. Един от най‐успешните сценични тандеми подарява на публиката неувяхващите чувства и вечните послания на едни най-нежните арии и дуети от мюзикълите „Котките“, „Фантомът на операта“, „Целуни ме, Кейт“, „Моята прекрасна лейди“, "Човекът от Ла Манча", "Singing In The Rain", както и превърналата се в емблема "Светът е за двама".

В чудесно селектираната програма звучат и известната "Con te partiro", изпълнявана от Андреа Бочели, както и композицията, дала името на концерта – „Приказка за двама" /музика и аранжимент – Митко Гидишки, текст – Матей Стоянов/. Великолепните професионалисти Еделина Кънева и Орлин Горанов анонсират всяко от изпълненията – не само давайки информация за изпълняваните произведения, но и зареждайки с настроение и придавайки задушевна атмосфера на събитието.

Подбраната селекция от световноизвестните мюзикъли и популярни песни е под отличния оркестров съпровод на музикантите от Държавна опера – Бургас.

Те изпълняват – с вкус, стил и чудесно цялостно звучене, и самостоятелни оркестрови композиции – Увертюра от мюзикъла "Моята прекрасна лейди", известния "Валс No2" от Шостакович и др.

 

Билети на касата в зала "Сливен"

Тел. 0895300370