Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Ямбол - 22.06.2022 г.

22 юни 2022 13:27, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 2 седмици, брой четения: 101
Полиция Ямбол

Информационен бюлетин 22.06.2022 г.

 

В РУ-Тунджа е образувано досъдебно производство за незаконно присъединяване към електропреносната мрежа. Вчера, при проверка по сигнал, в частен имот в село Могила е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, като по този начин са създадени условия за неправилно отчитане на ползваната ел.енергия. Работата по случая продължава.

Служители от РУ-Стралджа разследват кражба от частен дом в града. Вчера в полицията постъпил сигнал, че през изминалата нощ от дома на местна жителка са били отнети 50 лева, 120 евро и чифт обеци от медицинско злато. Процесуално следствените действия по случая продължават.

 

Пътнотранспортни произшествия:

На 21 юни,към 12:30 часа, в гр. Ямбол, в района на кръстовището между улиците „Юндола“ и „Ат.Кратунов“ е настъпило пътнотранспортно произшествие, при което е пострадал велосипедист. На място е установено, че лек автомобил „Мазда“, управляван от 31-годишен мъж, при извършване на маневра на дясно е ударил 73-годишен велосипедист. Вследствие на инцидента възрастният мъж е настанен за лечение с фрактура на таза. По случая е образувано досъдебно производство в РУ-Ямбол.

ОД-МВР-Ямбол
Снимка: Интернет