Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Общината извърши ремонт на Центъра за подкрепа за личностно развитие-Детски комплекс - Сливен

08 юли 2022 15:26, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 427
Remont

Приключи частичният ремонт на сградата на Центъра за подкрепа за личностно развитие-Детски комплекс – Сливен. За това съобщиха от Дирекция „Общинска инфраструктура“. Строително-монтажните работи включваха освежаване на дограмата, изкърпване на мазилката по фасадите, боядисване, включително, на отделните елементи.

„Целта ни беше да освежим външния облик на сградата. Тя има своята дълга история и е сред разпознаваемите обекти в града. Много от децата и учениците прекарват там част от времето си в извънкласни дейности“, коментира кметът Стефан Радев. Ремонтните дейности са извършени по договор и в определения срок. Средствата са осигурени от Община Сливен.

Център за подкрепа за личностно развитие-Детски комплекс - Сливен е част от системата на образованието. Той осъществява общинската политика за осигуряване на обща подкрепа за личностно развитие на деца и ученици от 5 до 18-годишна възраст в община Сливен. Към момента в него се обучават деца от сливенски училища и детски градини, разпределени в школи в областта на науката, изкуството и спорта. Центърът е организатор и домакин на национални конкурси и изяви по интереси на деца и ученици в общински и регионални конкурси и състезания.

 

Снимки

RemontRemont