Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм+“

15 юли 2022 14:50,
Излъчване: Област Сливен преди 2 години, брой четения: 448
123

Център за развитие на човешките ресурси, в ролята си на Национална агенция по Програмите на Европейския съюз „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, както и на дейностите eTwinning, Европас, Евродеск, Еврогайдънс, Евридика и National VET Team, ще проведе в периода 5 юли 2022 г. – 16 септември 2022 г. Национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм+“. Кампанията ще представи широка информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, които Европейският съюз предоставя на своите граждани.

 

В рамките на кампанията, ЦРЧР ще проведе през 2022 г. 6 информационни лъча, всеки от тях в различни области на страната.

 

Вторият лъч на информационното турне ще се състои в периода 18 – 21 юли 2022 г . и ще премине през град Сливен, където на 21 юли от 11:00 до 13:00 часа в община Сливен, зала „Май“ ще се проведе информационна среща, насочена към потенциални бенефициенти на двете европейски програми.

 

Очакваме Ви, за да Ви запознаем с актуалните възможности за кандидатстване, образование, обучение и професионална квалификация, които европейските Програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ предоставят на българските граждани.