Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Най-доброто осветление за всяко приключение

29 юли 2022 07:53, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди около 1 година, брой четения: 697
Най-доброто осветление за всяко приключение

LED осветлението е вид лампа, която има LED крушка. Тя няма нажежаема жичка като обикновената крушка, но използва LED технология. Въпреки тази разлика LED осветлението има същата употреба и функция.

Разработено за първи път през 1962 г., търговското LED осветление съществува от 1980 г., когато започва да се произвежда, но по това време са налични само инфрачервени електролуминесцентни диоди.

Къде мога да използвам лед фенер?

LED фенерите могат да се използват на различни места, но често се ползват като външни декоративни осветителни тела. Употребяват се както в търговски, така и в жилищни помещения и обикновено се монтират на стена. Въпреки това има и някои LED фенери, които се поставят върху стълбовете, за да създадат традиционен стил. Има и преносими модели, които хората използват като къмпинг светлини. Те помагат да се ориентирате навън и Ви осигуряват източник на светлина, в случай че не можете да запалите огън или трябва да се разхождате из гората през нощта.

Как се захранват LED фенерите?

Тъй като има различни видове LED лампи за фенери, от които да избирате, има и различни източници на захранване. Много фенери, монтирани на стена, са свързани и се захранват от електрически източник на сграда или дом.

Има някои фенери със слънчева енергия, които са много полезни за къмпингуване, както и акумулаторни фенери. Акумулаторният фенер е полезен, когато се опитвате да пестите енергия или имате нужда от преносим източник на светлина.

Кой къмпинг фенер да използвам?

Напоследък хората използват фенери, които са здрави, леки и издържат на екстремни температури и условия. Не само това, но тези захранвани с батерии модели са сгъваеми и могат да издържат до 100 000 часа!

LED осветлението предлага много предимства за промишлени и търговски предприятия, които се интересуват от намаляване на потреблението на енергия и разходите:

• Дълъг живот

• Енергийна ефективност

• Подобрено екологично представяне

• Възможност за работа в студени условия

• Мигновено осветление и способност да издържат на често превключване

• Работа при ниско напрежение

 

Независимо дали търсите повишена енергийна ефективност, по-лесна поддръжка или подобрено екологично представяне от Вашата осветителна технология, LED осветлението е решението за Вас.