Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

„Мебели Виденов” откри нова производствена база в Ямбол

01 август 2022 19:56, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 седмица, брой четения: 205
Мебели "Виденов"

С тържествена церемония в Ямбол беше открита новата производствена база на „Мебели Виденов“ - база „Тунджа“. Решението за създаването ѝ е взето миналата година и фирмата се е насочила към бившия текстилен завод „Тунджа“.

На церемонията присъстваха кметът на община Ямбол Валентин Ревански и неговите заместници Михаил Керемидчиев и Енчо Керязов, областният управител Васил Александров, главният архитект на община Ямбол Константин Якубович.

Събитието започна с танц на ансамбъл „Ромбана“ при Народно читалище „Съгласие – 1862“ с ръководители Мая и Румен Тодорови.

„Днес искам да поздравя и да изкажа своята искрена и дълбока благодарност към семейство Виденови и техния екип за поредната инвестиция в нашия роден град. Тази инвестиция е пример за всички в България, защото тя е изградена с много високи критерии и на високо технологично европейско ниво. Искам да Ви благодаря за грижите, които полагате за Вашите служители, за отличните условия на труд, които им осигурявате и справедливите възнаграждения, защото, както всички знаем, най-важният капитал на една държава, на един град и на всяко предприятие – това са хората“ , каза кметът на община Ямбол Валентин Ревански.

Водосвет за успех на начинанието отслужиха Негово Високопреподобие архимандрит Димитрий и отец Стоян, след което лентата на производствена база „Тунджа“ беше прерязана от областния управител на Ямбол Васил Александров, кметът на община Ямбол Валентин Ревански и Тодор Тенев, изпълнителен директор на Мебели Виденов.

Събитието беше почетено и от президента на Република България Румен Радев, чиято поздравителна нота беше прочетена от водещия.

След церемонията гостите влязоха в новата база, за да се запознаят с производството.

Източник: Радио/TV 999