Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Болницата призовава близките на 62-годишния Димитър Стоянов да се погрижат за него и да го приберат от лечебното заведение

04 август 2022 08:47, Връзки с обществеността
Излъчване: МБАЛ "Д-р Ив.Селимински" преди около 1 година, брой четения: 4758
---

Пореден случай на безхаберие, при който близките на възрастен пациент не се интересуват от него и ръководството на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" -Сливен призовава неговата дъщеря и син да се погрижат за баща си.

 

62-годишният Димитър Стоянов Митов е настанен в лечебното заведение със счупена бедрена кост. Близките са отказали да заплатят разходите за операция, които не се поемат от здравната каса и вече повече от 15 дни опитите за комуникация с тях са безрезултатни. Обръщаме се към дъщерята Емилия Димитрова и сина Жеко Димитров да приберат своя баща, да положат необходимите грижи за него и изпълнят дълга си към възрастния си и болен родител.

 

Въпреки, че това не е първият случай на изоставен от близките си пациент, медиците не могат да приемат, че в съвременното ни общество има хора, които нехаят за своите родители, не проявяват съчувствие и необходимата отговорност към тях.