Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Новият областен управител официално встъпи в длъжност

05 август 2022 11:00, Диана Сивенова (Областна администрация Сливен)
Излъчване: Област Сливен преди около 1 година, брой четения: 424
Нов обл. управител

Новия Областен управител на област Сливен Минчо Афузов официално встъпи в длъжност. Той пое поста от Веселин Вълчев с решение на МС № 581 от 4- ти август 2022 година.

 

В петък 05.08.2022 от 10:30 часа, на среща със служителите в администрацията, Веселин Вълчев благодари на всички за проявеното усърдие и постигнатите резултати. „За мен беше чест да работим заедно“, отбеляза той и символично предаде поста на новия областен управител.

От своя страна Минчо Афузов подчерта, че активната работа на областната администрация продължава, в изпълнение на държавните задачи, а като основен приоритет той посочи "Подготовка и провеждане на честни и прозрачни предсрочни парламентарни избори на 02 октомври 2022". Двамата си размениха пожелания за здраве и успехи.

Минчо Афузов е роден на 02 юли 1976 година в гр. Сливен. Същата длъжност Афузов е заемал в периода от май 2021 г. до февруари 2022 г. Преди това е бил общински съветник в Общински съвет-Сливен от 2015 г. до 2017 г.

Дълги години е работил в частния сектор. Притежава образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалността „Международни икономически отношения“ в Стопанската академия „Д. А. Ценов“-Свищов.

Снимки

Обща 1Обща 2