Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Проведе се празничен концерт на Спортно училище „Димитър Рохов“ по случай новата учебна година

02 септември 2022 10:23, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 420
Наташа Иванова и Стефан Радев

С концерт в зала „Сливен“ Спортно училище „Димитър Рохов“ отбеляза началото на учебната 2022/2023 г. Проявата е и жест на признателност от страна на учителския колектив и учениците към директора на училището Наташа Иванова по повод предстоящото й пенсиониране. От сцената на залата тя благодари на всички за ползотворната работа през годините, за високата оценка и признание.

Гост на концерта бе кметът Стефан Радев, който връчи награди на отличниците в спортното училище и поздрави всички присъстващи. Сливенският градоначалник пожела успешна нова учебна година, здраве и успехи на младите спортисти, да бъдат упорити, да влагат много енергия и воля за бъдещото си развитие както в спорта, така и в учението. На директора на спортното училище и тазгодишен носител на наградата „Аргира Жечкова“ на Община Сливен, кметът пожела здраве и нови успешни начинания.

„Хора като вас са неизменна част и основният двигател на образователната система и вашият принос за нейното развитие, е значим. Вие сте достоен носител на наградата на името на Аргира Жечкова. Наслука и на добър час!“, заяви още сливенският градоначалник.

На сцената на зала „Сливен“ своя талант и умения демонстрираха възпитаниците по акробатика, борба, футбол и др. Публиката забавлява и илюзионистът Арсен.

Сред официалните гости беше и председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев, който също връчи награди на изявени млади спортисти.

 

 

Снимки

концерт Спортно училищеконцерт Спортно училищеконцерт Спортно училищеконцерт Спортно училищеконцерт Спортно училищеконцерт Спортно училищеАрсен - илюзионист в Сливенконцерт Спортно училищеконцерт Спортно училищеконцерт Спортно училище