Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Автокино се завръща в Сливен

13 септември 2022 14:24, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 270
Автокино се завръща в Сливен

Сливен е домакин на тридневен филмов фестивал през Октомври

 

Най-ветровитият град, с най-топлите и усмихнати хора ще приветства българското кино на 14, 15 и 16 Октомври на паркинга на Kaufland Сливен Младост, с адрес гр. Сливен, бул. „Георги Данчев“ 30.

 

“Автокино” стартира през 2015г и вече цели 5 години подкрепя и популяризира българското кино. В Хасково ще го направи с помощта на своя партньор – Кауфланд. Още от началото на дейността си Кауфланд подкрепя българското качество. И точно както продуктите достигат до нас директно от фермата в хипермаркета, по време на фестивала, директно от снимачната площадка на прожекциите ще гостуват актьори от излъчваните филми.

 

Автокино се гледа от автомобил на екран с големите 5м х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града, изписана на екрана. Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително от сайта на киното. Цената на билет за един човек е 12лв.

 

Филмите, които са включени са: “Завръщане 2”, “Петя на моята Петя”, “Жълт Олеандър”, „Бягство“ от 19:30ч, Бай Иван Филмът и Бягство пт 21:00 а пълна програма на прожекции и билети може да откриете на:

https://bit.ly/3LhitV1

 

14 Октомври

19:30ч Петя на моята Петя

21:00ч Бай Иван Филмът

 

15 Октомври

19:30ч Завръщане 2

21:20ч Бягство

 

16 Октомври

19:30ч Жълт Олеандър