Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Общината започна ремонт на част от уличната мрежа около медицински центрове в града

14 септември 2022 14:02, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 402
Remont

Ремонтно-възстановителни работи на участъци от уличната мрежа около няколко медицински центрове в града започна Община Сливен. За това съобщиха от Дирекция „Общинска инфраструктура“. Дейностите са част от сключен договор за поддръжка и ремонт на уличната мрежа в Сливен. Ремонтните дейности ще се извършват поетапно. От дирекцията уточниха, че в момента се работи в района на ДКЦ 1-Сливен – по участъци от улиците „Гео Милев“, „Ниш“, „Криволак“, „Битоля“, „Христо Ботев“, паркинг пред ДКЦ 1-Сливен, булевардите „Хаджи Димитър“ и „Братя Миладинови“. По договор е заложено ремонтът да продължи в района на ДКЦ 2-Сливен, който включва част от ул. „Георги Икономов“, „Баба Тонка“, бул. „Стефан Караджа“ и паркинга пред ДКЦ 2-Сливен.

Последният етап включва улици с ремонтни участъци в района на Военна болница. Това са ул. „А. С. Пушкин“, „Полк. Борис Дрангов“ и други, непредвидени участъци в първоначалния вариант.

Крайният срок за изпълнение на дейностите в посочените райони е до края на декември 2022 г.

Община Сливен уточнява, че улиците, по които се работи по водния проект на „ВиК-Сливен“, предстои да бъдат възстановени от дружеството.

 

Снимки

Remont