Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Ямбол - 19.09.2022 г.

19 септември 2022 19:57, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 2 седмици, брой четения: 134
Полиция Ямбол

Информационен бюлетин 19.09.2022 г.

 

Служители от РУ – Ямбол задържаха 47-годишен мъж за закана за убийство. Вчера, около 15:30 ч., в полицията е постъпил сигнал от представители на охранителна фирма, че агресивен мъж с нож в ръка е отправил заплахи и закани към персонала на заведение за хранене, находящо се в централна градска част. На място е установен и задържан за срок до 24 часа 47-годишен местен жител. По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия продължават.

В РУ-Ямбол за кражба е задържана 67-годишна жена от Сливен. Вчера, следобед, служителите на реда реагирали незабавно на сигнал за кражба на дрехи от търговски обект на ул. „Битоля“ в града. Извършителката е задържана срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

През изминалата нощ, малко след 23:00 ч., в дежурната част на ОДМВР-Ямбол е получен сигнал, че в гараж, в село Зимница, вследствие на възникнал гръм тежко е ранен 28-годишен мъж. Пострадалият е транспортиран към ЦСМП- Ямбол, където е констатирана смъртта му. На местопроизшествието е извършен оглед. По първоначални данни – няма следи от насилие. Процесуално-следствените действия продължават в рамките на образуваното досъдебно производство.

ОД-МВР-Ямбол
Снимка: Интернет