Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Учредяването на Младежкия парламент в Ямбол стана факт

21 септември 2022 20:49, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 2 седмици, брой четения: 106
...............................................

Съставянето на Младежки парламент в Ямбол стана факт, след като неговият устав беше приет. Той се създава за да удовлетворява и дава гласност на нуждите и потребностите на младите хора в града, да консолидира тяхното мнение и да послужи като мост между тях и местната власт по отношение на създаването, и прилагането на младежките политики в града.

Младежкият парламент Ямбол е отворено, непартийно и нерелигиозно сдружение на млади хора, на възраст от 14 до 29 години включително. Той има за цел да представлява и защитава интересите на младите хора, да спомага тяхното развитие и потенциал, и да им предоставя възможности да дават предложения на местната власт.

От друга страна Младежкият парламент ще идентифицира нуждите на младите хора в града, чрез лични срещи, анкети, допитвания, кръгли маси и др.

В следващите дни предстои и избор на ръководство, което ще определя развитието и пътя, който ще следва Младежкият парламент в Ямбол.

Източник: Пресцентър на община Ямбол

Снимки

.............................................................................................................................................