Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Продават на търг кораба „Vera Su“

28 септември 2022 09:35, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 2 месеца, брой четения: 147
Корабът "Вера Су"

Търгът с явно надаване за продажбата на самоходен моторен кораб „Vera Su“ ще се проведе днес, от 11:00 ч. в сградата на Дирекция „Морска администрация – Варна“, съобщават от Дирекция „Морска администрация“.

Първоначалната цена на търга с явно наддаване е определена на база изготвена експертна оценка от лицензиран независим оценител. Определената тръжна цена за продажбата на плавателния съд е в размер на 460 000 щатски долара без ДДС. За участие в търга се изисква депозит в размер на 10% от началната тръжна цена на продавания кораб.

Крайният срок за подаване на заявленията за участие изтече на 27 септември 2022 г., като те се подаваха в Деловодството на Дирекция „Морска администрация – Варна“.

Изпълнителна агенция „Морска администрация“ обяви търг за продажбата на моторния кораб „Vera Su“, който повече от месец седя заклещен в скалите при Камен бряг. Моторният кораб Vera Su заседна край местността Яйлата при Камен бряг на 20 септември 2021 г. и беше изтеглен след повече от месец на 26 октомври 2021 г.

Цялостната операция по изтеглянето и изваждането, определена от експерти като изключително рискова, бе добре планирана, координирана и проведена при стриктно следван план под контрола на настоящия вицепремиер и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев.

Източник: БГНЕС