Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Сливен - 28.09.2022 г.

28 септември 2022 20:03, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 8 месеца, брой четения: 300
Полиция Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН: За времето от 06:00 часа на 27.09.2022 г. до 06:00 часа на 28.09.2022 г.

 

Сливен: Специализирана операция по противодействие на битовата престъпност и разкриване на подготвяни нарушения на изборното законодателство е осъществена вчера на територията на село Чинтулово. Екипи на участък „Запад“ са извършили проверки на 8 търговски обекти, 42 превозни средства и 89 лица. Осъществен е контрол на криминалния контингент. Съставени са 2 предупредителни протокола на лица от селото за отговорността им по чл.167-169 от НК, свързани с престъпления против политическите права на гражданите.

Служители на сектор „Криминална полиция“ – РУ-Сливен са задържали 35-годишна жена, извършила кражба от търговски обект. Сигналът е получен на 27 септември от служител в хранителен магазин в град Сливен за кражба на алкохолни напитки и захарни изделия. Пристигналите на място полицейски служители са задържали в близост до обекта жена на 35 години от Сливен. В нея е са намерени продукти от магазина, за коти тя не е заплатила. Задържана е с полицейска мярка за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Нова Загора: Полицейски служители на РУ-Нова Загора са иззели незаконно оръжие и боеприпаси при проверка в частен имот в село Стоил войвода. На 27 септември са извършени процесуално-следствени действия в имот, собственост на 22-годишен мъж. На място е установено, че мъжът държи една ловна пушка и боеприпаси, за които няма необходимото разрешително. Задържан е за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Притежание на наркотици са установили полицейски служители при операция в град Нова Загора. На 27 септември в хода на операцията са извършени процесуално-следствени действия в жилището на 39-годишен мъж в град Нова Загора. На място са намерени и иззети опаковки, съдържащи различни по грамаж наркотични вещества- марихуана, хероин и метамфетамин. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

ОД-МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков