Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Наградата „Милосърдие“ за 2022 г. се присъжда на Красимира Танева

05 октомври 2022 09:51, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 349
Nagrada_Milosurdie

Тазгодишният носител на наградата „Милосърдие“ е Красимира Танева. Предложението е внесено от ръководството на Многопрофилна болница за активно лечение „Д-р Иван Селимински“ – Сливен.

Красимира Танева от дълги години заема поста главна медицинска сестра на най-голямата болница в областта и като такава организира и координира качеството на предлаганите здравни грижи, изготвя анализи и информация за състоянието на здравните грижи в лечебното заведение, планира и организира следдипломното обучение на медицинските специалисти в лечебното заведение.

В периода 2012 – 2022 г., е председател на Регионалната етична комисия на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи.

В работата си е доказала своя професионализъм, компетентност и отговорност, с което е допринесла за развитието и утвърждаването на болницата като водещо лечебно заведение в областта.

Наградата се присъжда за дългогодишна дейност и проявен професионализъм, за научни достижения, за висока гражданска отговорност в областта на здравеопазването и социалната политика на Община Сливен. Призът ще й бъде връчен на тържествен концерт в рамките на програмата за отбелязване на празника на град Сливен – Димитровден.