Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Главната сестра на болницата - Красимира Танева, е носител на наградата "Милосърдие"

05 октомври 2022 14:30, Връзки с обществеността
Излъчване: МБАЛ "Д-р Ив.Селимински" преди около 1 година, брой четения: 751
Красимира Танева

Главната медицинска сестра в МБАЛ „Д-р Иван Селимински" – Сливен Красимира Танева е тазгодишният носител на наградата „Милосърдие" на общината, съобщиха от общинския пресцентър. Предложението е внесено от ръководството на лечебното заведение.

 

Тя от години заема поста и като такава организира и координира качеството на предлаганите здравни грижи, изготвя анализи и информация за състоянието на здравните грижи в лечебното заведение, планира и организира следдипломното обучение на медицинските специалисти в лечебното заведение. В периода 2012 – 2022 г. е председател на Регионалната етична комисия на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи.

 

Наградата се присъжда за дългогодишна дейност и проявен професионализъм, за научни достижения, за висока гражданска отговорност в областта на здравеопазването и социалната политика на Община Сливен. Сред носителите ѝ са още старшата акушерка в "Отделение по акушерство и гинекология" в МБАЛ "Д-р Иван Селимински" - Сливен Анка Димитрова, доц. д-р Мария Тодорова, заемала ръководни позиции в здравеопазването на града - главен лекар на МБАЛ "Д-р Иван Селимински", директор на Медицински колеж - Сливен, д-р Мария Никова, лекар по дентална медицина, и др.

 

Призът ще бъде връчен на тържествен концерт по повод празника на град Сливен – Димитровден.

 

"Скъпи колеги,наградата "Милосърдие" я възприемам като признание за целия екип на МБАЛ"Д-р Иван Селимински". Благодаря Ви, че винаги съм срещала разбиране и подкрепа от всеки един от Вас. Благодаря Ви, че дадохме всичко от себе си , минахме през изпълнените с предизвикателства и трудности последните две години и излязохме по-силни .Всеки един човек от екипа е специален и незаменим.

Благодаря Ви!Бъдете здрави и щастливи!", написа във Фейсбук Красимира Танева.