Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова се срещна с кмета на Сливен Стефан Радев

14 октомври 2022 16:52, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 446
Ивет Горанова и Стефан Радев

Олимпийската шампионка на България по карате Ивет Горанова се срещна с кмета на Сливен Стефан Радев. Тя е в града по покана на Карате клуб „Аякс“, с ръководител Филип Божилов.

На 14, 15 и 16 октомври тя участва в тридневен тренировъчен семинар с местните каратеки и ще проведе съвместни тренировки с всички възрастови групи деца и професионални състезатели.

„Целта ми е чрез участието си в семинара да предам моя опит и това, което знам, за да се докоснат повече деца и един ден да имаме шампион по карате. Това е интелигентен спорт. Освен физически данни и подготовка, трябва да мислиш и да умееш да преценяваш и обмисляш всяка ситуация“, каза тя.

Кметът Стефан Радев поздрави Ивет за високото спортно майсторство и за примера, който дава на младите хора.

“Благодарим за всички положителни емоции, които ни донесе по време на олимпиадата. Пожелавам да изпитаме подобни вълнения и с победите на наши, сливенски състезатели“, каза кметът.

Той подчерта, че Община Сливен прави всичко възможно, за да помага на спорта в града и да подобрява условията в спортните бази.

Ръководителят на Карате клуб „Аякс“ Филип Божинов сподели, че в Сливен има много добри бази за тренировки и за разлика от други градове в страната тук клубовете не заплащат наем на общината. Той изрази задоволство от участието на Ивет Горанова в семинара. Той каза, че децата много се вълнуват и очакват с нетърпение срещите си с нея. В клуб „Аякс“ тренират над 100 деца в различни възрасти.

Снимки

Ивет Горанова и Стефан Радев Ивет Горанова в СливенИвет Горанова в Сливен