Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Украса за кръщене

26 октомври 2022 15:14, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди около 1 година, брой четения: 707
Украса за кръщене

За украса за кръщене помислете за добавяне на красиви цветя и зеленина. Те са не само прекрасни, но и ще създадат привлекателна атмосфера за гостите. Централен елемент с флорален обръч също би бил отличен фон за снимки.

 

Независимо дали темата ви е рустик, шик или традиционна, има много възможности за украса за кръщене. Използването на координиращи цветове е чудесен начин да вдъхнете живот на дадена тема. Използването на координиращи цветове за сервизи и покривки също е страхотна идея. Хартиените сервизи също правят красив фон за цветни централни елементи. Масите също могат да бъдат облечени с плъзгачи за маса и подложки. Голяма маса може да служи и като бюфет за храна за гостите, което им позволява да се обслужват сами. Централният елемент може да бъде свежи цветя, които съответстват на цветовата схема.

 

Декорацията за кръщене, която допълва религиозната тема на кръщенето, може да бъде толкова проста, колкото букет цветя или свещи. Някои църкви имат прости флорални аранжировки, прикрепени към пейките, които допълват цветовата схема на църквата и повдигат обстановката. В допълнение към цветята, украсата за кръщене може да включва благословено знаме. Те могат да бъдат окачени като фон или направени с помощта на шаблони и нанизани на връв или панделка.

 

Украсата за кръщене е друг начин да покажете своята благодарност към празнуващите. Шоколадовите кръстосани гевреци са популярни и могат да бъдат персонализирани. Тези подаръци могат да бъдат запазени от празнуващите като спомен от специалния повод. Можете също така да подарите подаръци на гостите, като бутилка вино или кутия бонбони. Някои хора също дават свещи или броеници.

 

Празникът за кръщене е специален момент в живота на семейството. Това е обред за много семейства и религии. Можете да покажете снимки на вашето дете и семейство. Докато декорирате вашето парти пространство, трябва да изберете нещо, което е едновременно забавно и запомнящо се.