Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

До 28 ноември е срокът за регистриране на водовземните съоръжения за собствени нужди

31 октомври 2022 09:00,
Излъчване: Област Сливен преди около 1 година, брой четения: 693
лого

В Областна администрация Сливен е получено писмо от Министерство на околната среда и водите и Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“, в което се напомня, че до е 28 ноември е срокът за регистрация на водовземните съоръжения за собствени нужди: кладенци, сондажи, герани и други съоръжения за собствени потребности, използвани от гражданите в бита, разположени в границите на населените места и селищни образувания, за които до 27 ноември 2018 г. не са подадени заявления за вписване в регистъра на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район – гр. Пловдив.

Заявленията за регистрация могат да се подават чрез съответния кмет на община, кмет на кметство или кметски наместник по местонахождение на съоръжението. Кметовете и кметските наместници издават входящ номер за всяко постъпило заявление и на всеки 14 дни предават на съответната Басейнова дирекция постъпилите за този период заявления.

За подаване на заявлението не се дължи такса и не е необходимо представянето на допълнителни документи.

Образецът на заявление може да бъде свален от официалната страница на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ – гр. Пловдив.

Повече информация ще намерите на следния линк:

https://earbd.bg/indexdetails.php?menu_id=81&elem_id=2179