Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Започват номинациите за най-добрите спортисти на Сливен през годината

09 ноември 2022 14:28, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 година, брой четения: 525
Една от срещите с ръководителите на спортни клубове за сформиране на комисия за номинациите.

Община Сливен даде старт на годишните номинации за определяне на 10-те най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания, както и за категорията „Бъдеща звезда“. Предложенията на спортните клубове ще се приемат в Общината до 30 ноември, включително. Резултатите ще бъдат обобщени от експертна комисия, предложена и гласувана от клубовете и утвърдена със заповед на кмета Стефан Радев.

Регламентът за номинациите е без промяна. За улеснение на желаещите да участват в номинациите той е размножен на хартия и е на разположение в Центъра за административно обслужване /от източния вход на общината/. Запитвания във връзка с кампанията могат да се отправят към общинския спортен експерт Силвия Никова на тел. 044/611 – 307.

Община Сливен напомня, че при избора на най–добрите спортисти на годината, при равен брой точки между двама и повече състезатели, се взема под внимание второто най-високо постижение през изтеклата година„ При повторно равенство се взема трето класиране и т.н.

За треньор на годината ще бъде номиниран личният треньор на победителя в анкетата за най-добър спортист за 2022 година. За най-добър отбор от колективните спортове ще бъде избран този с най-добри показатели през годината, за мъже и жени.

Най-добрият спортист с увреждания ще бъде посочен от председателя на Спортния клуб за хора с увреждания „Сини камъни“ – Сливен. За „Бъдеща звезда“ ще бъдат номинирани всички спортисти под 16 години по съответните критерии.

При колективните спортове представител на всеки клуб номинира най-перспективната възрастова група от клуба. Наградата се връчва на капитана на номинирания отбор.

Най-добрите спортисти и треньори на Сливен за 2022 г. ще бъдат наградени на тържествена церемония на 22 декември.