Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Секретарят на Община Сливен Валя Радева участва в тържественото 32-ро Общо събрание на НАСО

17 ноември 2022 09:48, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 седмици, брой четения: 146
Валя Радева, секретар на Община Сливен и председател на УС на НАСО.

Секретарят на Община Сливен Валя Радева участва в тържественото 32-ро Общо събрание на Националната асоциацията на секретарите на общини в Република България, което ще се проведе днес в София.

Валя Радева е председател на Управителния съвет на асоциацията. Заема поста от две години.

На заседанието ще бъдат удостоени със звания и отличия изявени членове и ще бъдат приети нови. Ще бъдат представени постиженията и предизвикателствата под мотото „НАСО РБ – нашето минало, настояще и бъдеще“.

Асоциацията е учредена на 21 октомври 1997 година от секретарите на 62 общини. Сред първите учредители са секретарят на Община Сливен, както и колегите му от още две общини в област Сливен – Нова Загора и Твърдица.

Основните цели на организацията са да представлява интересите на членовете си пред органите на законодателната и изпълнителната власт, да разработва предложения за промяна и усъвършенстване на нормативната уредба в областта на местното самоуправление и местната администрация, да участва в организирането на национална система за обучение и квалификация на кадрите на местната администрация.